Продавець ТОВ «ВІВА АГРО ТЕК» розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
26 відгуків

Добрый день! Мы примем ваш заказ в ближайший рабочий день. Удачных выходных!

+380 (44) 290-41-27
+380 (97) 979-55-00
+380 (95) 204-38-00
вул. Січових Стрільців 77, офіс 336-338, Київ, Україна
Одноразова упаковка
Кошик

Фольга, рукав для запікання, пергамент. Що вибрати?

Фольга, рукав для запікання, пергамент. Що вибрати?

Фольга, пергамент, рукав для запікання – чудові пристосування для приготування страв. На наших кухнях вони з'явилися відносно недавно, але вже встигли завоювати любов господинь. Що може бути простіше, ніж взяти шматочок м'яса або рибу покласти в рукав для запікання або ж загорнути у фольгу, поставити блюдо в духовку і просто чекати його приготування, при цьому займаючись своїми справами. Немає необхідності постійно спостерігати і перевертати продукт як при смаженні, щоб нічого не згоріло. Не дарма запікання в духовці вважається самим легким і зручним способом приготуванням їжі, а з допомогою фольги або рукава процес стає ще простіше. Крім того, м'ясо виходить соковитим, смачним і корисним. Готувати у фользі або рукаві можна абсолютно все: рибу, м'ясо, курку, овочі. Не треба ламати голову і вираховувати по хвилинах, що і коли краще додавати, думати який зробити гарнір до основного блюда, все це можна готувати одночасно. З допомогою цих маленьких помічників будь-яке блюдо виходить дуже смачним, м'яким і ніжним, так як готується у власному соку. І звичайно приємним бонусом для всіх господинь є те, що фольга/рукав для запікання захищають лист і духовку від жиру, який розбризкується при звичайному запіканні, і який так важко відмити.

А тепер хотілося б розповісти про деякі особливості використання того або іншого пристосування окремо.

Рукав для запікання

Почну з рукава для запікання – цей варіант ідеально підходить для господинь, які цінують свій час і хочуть порадувати своїх рідних і друзів смачними і вишуканими стравами. Рукав для запікання виглядає як труба з спеціального харчового пластику, який витримує температуру нагрівання від + 200°С до + 230°С. Ширина в середньому становить 33 см, а довжина може бути будь-який (всю цю інформацію ви можете знайти на упаковці), тому запікати можна будь-яку за розмірами блюдо. Просто відрізаєте стільки, скільки необхідно, щоб розмістити продукт у рукав і зав'язати з обох сторін. Потім потрібно зробити кілька невеликих проколів у рукаві для запікання. Це потрібно для того, щоб виходив зайвий пар. Якщо цього не зробити, то рукав може надутися як куля і зачепити стінки духовки. Якщо ви хочете щоб ваше блюдо трохи підрум'янилося, то за кілька хвилин до закінчення приготування необхідно зробити надріз зверху рукава – це забезпечить вашій страві апетитну скоринку. Зверніть увагу, що продукти в рукаві запікаються набагато швидше, ніж без нього.

Фольга для запікання

Наступне диво пристосування – це фольга для запікання. На відміну від рукава для запікання, перед використанням фольгу слід змастити маслом, інакше продукт прилипне. Також не рекомендується використовувати рідкі маринади. Плюсом є те, що фольга витримує температуру до + 600 С, тому в неї сміливо можна загортати картопля, м'ясо, рибу і кидати в жар або викладати на решітку. Чудове рішення для відпочинку на природі!

Также у многих может возникнуть  вопрос, на какую сторону при запекании выкладывать продукты: на глянцевую или матовую? Разница мало ощутима, но она есть. Если вы хотите немного ускорить процесс приготовления, то лучше заворачивать продукт глянцевой стороной внутрь, а матовой снаружи.

Пергамент для запекания

Ну и, конечно же, мы не можем обойти стороной пергамент. Он подойдет для тех, кто скептически относится к рукаву для запекания и не любит фольгу. В пергаменте также можно запекать любые продукты. Удобство пергамента заключается в том, что из него можно сделать любую формочку для запекания с открытым верхом или закрутить края листов и закрепить их обычным степлером. Пергамент просто незаменим для выпечки: бисквиты, печенье, кексы и слоечки. Все это так легко выпекается, не прилипает и не пачкает форму. Идеально! Некоторые  считают, что блюда, приготовленные с помощью пергамента, получаются намного вкуснее и полезнее, чем в фольге или рукаве. У будь-якому випадку вибір залишається за вами.

Сподіваюся, прочитавши нашу статтю, ви знайдете корисні для себе поради.

Інші статті
  • 16 способів використання харчової плівки.Ділимося секретами!
    Харчову плівку можна знайти на кожній кухні. Це універсальний пакувальний матеріал і справжня знахідка для господинь. У цій статті ми розповімо вам як ще можна використовувати харчову плівку в побуті.
  • Де замовити суші?
    З настанням холодів все рідше хочеться зайвий раз виходити з дому і все частіше побалувати себе улюбленими стравами. У таких ситуаціях на допомогу приходить доставка їжі! Отже, де будемо замовляти роли і суші?! Розглядаємо найпопулярніші ресторани!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner